Job 195 van 308


Report this listing

Solliciteren



Keukenverantwoordelijke | Fedasil Broechem | Umami Catering


Functie

Voor het Fedasil-centrum in Broechem zijn we op zoek naar een voltijds keukenverantwoordelijke. Heb jij zin in een uitdagende functie in de keuken? Mis deze vacature dan zeker niet!

Wat vragen we jou?
  • Je zorgt ervoor dat de keuken en de maaltijdbedeling perfect verloopt.
  • Je maakt planningen op voor je collega's en jezelf met oog op vakanties, drukke periodes en onbeschikbaarheden.
  • In het team ben je een inspiratie voor je collega's, waardoor iedereen met plezier komt werken.
  • Je streeft naar een optimale kostenbeheersing (food & non food) De nodige kennis van HACCP en veiligheid zijn uiteraard ook een must.
  • Je bent verantwoordelijk voor jouw site en het aanspreekpunt voor de directie.

Jouw profiel

Wie zoeken we?
  • Je bent in het bezit van een diploma hotelschool of je hebt reeds ervaring in een leidinggevende functie in de horeca.
  • Klantgerichtheid en verantwoordelijkheidszin maken deel uit van je persoonlijkheid.
  • Je bent dynamisch, sociaal en flexibel.
  • Zelfstandig werken is voor jou een tweede aard maar je kan in een hecht team ook samenwerken.
  • Dankzij je persoonlijkheid kan je je werknemers coachen en motiveren.
  • Je bent op de hoogte van de HACCP wetgeving.
  • Een soort product bereiden: Sauzen
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
  • Menu’s uitwerken
    Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
  • Gerechten bereiden: Oosters
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
  • Gerechten bereiden: Afrikaans
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Een soort product bereiden: Sandwiches
  • Een soort product bereiden: Ontbijt
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • Medewerkers opleiden in vaktechnieken
  • Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
  • Een soort product bereiden: Traiteurproducten
  • Gerechten bereiden: Chinees
  • Gerechten bereiden: Creools
  • Gerechten bereiden: Spaans
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • Gerechten bereiden: Thais
  • Gerechten bereiden: Vietnamees
  • Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
  • Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
  • Koken voor een doelgroep: Kinderen
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Gerechten bereiden: Libanees
  • Koken voor een doelgroep: Gehospitaliseerde personen
  • De activiteiten van een team coördineren
  • Koken voor een doelgroep: Bejaarden
  • Gerechten bereiden: Italiaans
  • Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs
  • Gerechten bereiden: Japans
  • Gerechten bereiden: Europees
  • Gerechten bereiden: Indisch
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer

Aanbod

Wat bieden we jou?
  • Voltijds uurrooster met flexibele planning
  • Een weekend op twee vrijaf
  • Marktconform uurloon op basis van je ervaring en kennis
  • Grote kans op een vast contract na een geslaagde inloopperiode.
  • Forfaitaire vergoeding voor je vervoer

    Heb je interesse in deze functie? Laat het ons meteen weten via de knop hieronder of via telefoon op het nummer 02/481 96 04.
    Moest je hieromtrent nog vragen hebben mag je ons gerust ook via mail contacteren via umamicatering@adecco.be.
    Je contactpersoon voor deze vacature is Sébastien.

Solliciteren

584 ACC NATIONAL NORTH
+32 (0)2 481 96 07

Solliciteren