Voor het Fedasil-centrum in Broechem zijn we op zoek naar een voltijds keukenverantwoordelijke. Heb jij zin in een uitdagende functie in de keuken? Mis deze vacature dan zeker niet!
Wat vragen we jou?
Je zorgt ervoor dat de keuken en de maaltijdbedeling perfect verloopt.
Je maakt planningen op voor je collega's en jezelf met oog op vakanties, drukke periodes en onbeschikbaarheden.
In het team ben je een inspiratie voor je collega's, waardoor iedereen met plezier komt werken.
Je streeft naar een optimale kostenbeheersing (food & non food) De nodige kennis van HACCP en veiligheid zijn uiteraard ook een must.
Je bent verantwoordelijk voor jouw site en het aanspreekpunt voor de directie.
Jouw profiel
Wie zoeken we?
Je bent in het bezit van een diploma hotelschool of je hebt reeds ervaring in een leidinggevende functie in de horeca.
Klantgerichtheid en verantwoordelijkheidszin maken deel uit van je persoonlijkheid.
Je bent dynamisch, sociaal en flexibel.
Zelfstandig werken is voor jou een tweede aard maar je kan in een hecht team ook samenwerken.
Dankzij je persoonlijkheid kan je je werknemers coachen en motiveren.
Je bent op de hoogte van de HACCP wetgeving.
Een soort product bereiden: Sauzen
Een soort product bereiden: Vlees
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
Gerechten bereiden: Oosters
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
Gerechten bereiden: Afrikaans
Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
Een soort product bereiden: Sandwiches
Een soort product bereiden: Ontbijt
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
Medewerkers opleiden in vaktechnieken
Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
Een soort product bereiden: Traiteurproducten
Gerechten bereiden: Chinees
Gerechten bereiden: Creools
Gerechten bereiden: Spaans
De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
De ingrediënten doseren en mengen
Gerechten bereiden: Thais
Gerechten bereiden: Vietnamees
Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
Koken voor een doelgroep: Kinderen
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
Gerechten bereiden: Libanees
Koken voor een doelgroep: Gehospitaliseerde personen
De activiteiten van een team coördineren
Koken voor een doelgroep: Bejaarden
Gerechten bereiden: Italiaans
Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs
Gerechten bereiden: Japans
Gerechten bereiden: Europees
Gerechten bereiden: Indisch
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
Aanbod
Wat bieden we jou?
Voltijds uurrooster met flexibele planning
Een weekend op twee vrijaf
Marktconform uurloon op basis van je ervaring en kennis
Grote kans op een vast contract na een geslaagde inloopperiode.
Forfaitaire vergoeding voor je vervoer
Heb je interesse in deze functie? Laat het ons meteen weten via de knop hieronder of via telefoon op het nummer 02/481 96 04.
Moest je hieromtrent nog vragen hebben mag je ons gerust ook via mail contacteren via umamicatering@adecco.be.
Je contactpersoon voor deze vacature is Sébastien.